Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La setmana que ve s'instal·laran els punts d'interacció a la plaça Major

20 de novembre de 2020

Palma, 20 de novembre de 2020.- Els pròxims dies 24, 25 i 26 de novembre s'instal·laran els punts d'interacció per a conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el futur de les galeries de la plaça Major. Aquests punts formen part del procés participatiu que s'encetà el passat mes d'octubre i que té per objectiu oferir a la ciutadania informació sobre l'espai i sobre el projecte, alhora que es recull la seva opinió.

Els punts físics estaran ubicats a tres llocs diferents, un cada dia (plaça Major, plaça de l'Olivar i parc de les Estacions). L'objectiu és donar visibilitat al procés, donant a conèixer els seus objectius i convidant la ciutadania a atracar-se als punts d'enquesta i participar-hi.

Aquests dies es faran també les visites guiades a les galeries amb sis itineraris participatius en horari d'11 a 11:45 i de 17 a 17:45. Les inscripcions es faran a l'apartat de Participació Ciutadana de la pàgina web de l'Ajuntament de Palma.

També el dia 26 es farà un taller amb infants i adolescents de centres educatius pròxims a la plaça.

Així mateix, els ciutadans que ho desitgin poden participar en l'enquesta en línia que romandrà oberta fins al pròxim dia 6 de desembre al següent enllaç: https://arquitectives.survey.fm/futur-placa-major.

Els dies 2, 3 i 4 de desembre se celebraran tres taules sectorials en què participaran entitats veïnals, socials i comerciants per a opinar sobre la distribució d'usos, criteris d'accessibilitat i elements de disseny d'aquest espai tan emblemàtic de la ciutat. Se celebren de forma individual per tal de poder concretar la informació de manera precisa i, seguidament, trobar les convergències que permetin arribar a conclusions equilibrades que recullin les necessitats de tots els sectors.

La darrera fase es durà a terme al llarg del mes de desembre i suposarà l'elaboració de la memòria de criteris bàsics a partir de l'anàlisi i sistematització de la informació recollida, unes conclusions que seran traslladades a l'Àrea de Model de Ciutat per a realitzar el concurs d'idees.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226