Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Flassaders oferirà 53 tallers a la tardor. El 55 per cent es faran en línia

18 de setembre de 2020

Palma, 18 de setembre de 2020.- El Centre Social Flassaders oferirà 53 tallers la pròxima tardor (això són els mesos d'octubre, novembre i desembre). 24 de les activitats que es proposen es faran de manera presencial mentre que la resta (29) es faran en format en línia, és a dir, el 55 per cent dels tallers programats es podran fer des de casa.

Davant la incertesa de la situació actual i les possibilitats de canvis durant el trimestre, tots els tallers que a priori es presenten en modalitat presencial és possible dur-los a terme també en línia. D'aquesta manera, qualsevol canvi durant el trimestre no suposaria la suspensió de cap taller, sinó simplement la seva adaptació a la modalitat més adient segons el moment.

Segons els objectius establerts per l'Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, responsable d'aquest espai, s'ha ideat una programació variada i atractiva, que dona un especial impuls a tallers i activitats que treballin amb l'equitat de gènere, centrant-se especialment, durant aquest trimestre, en la visibilització dels diferents tipus de violències masclistes. Un altre punt fort són els tallers relacionats amb el medi ambient i la consciència envers la situació d'emergència climàtica actual.

Els tallers es divideixen en cinc grans grups temàtics: espai infantil, espai familiar, espai dona, espai visibles i espai TIC. Com a novetat per als pròxims mesos destaquen propostes com "creació d'aquarel·les amb pigments naturals", "confecciona la teva compresa de tela reutilitzable", "la cara B de la violència institucional", "la llata: introducció a l'elaboració de cistelles" o "dissenya amb Figma, primeres passes".

Val a dir que la programació de tardor és la més esperada i la que registra més sol·licituds d'inscripcions. Enguany s'ha fet tenint en compte les condicions de la situació actual arran del covid-19, pel que fa a respectar protocols sanitaris i restriccions derivades de la pandèmia.

Els tallers disponibles es poden consultar al web del Centre Flassaders, www.flassaders.org, on ja es poden fer les inscripcions de manera telemàtica.

Data darrera modificació: 21 de setembre de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226