Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament inverteix quasi 60.000 euros a actualitzar el Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus

6 d'agost de 2020

Ramon Perpinyà: "Aquestes actuacions reverteixen a millorar les condicions tant dels animals com dels treballadors i voluntaris que hi fan feina"

L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, en col·laboració amb l'Àrea de Benestar Animal, està executant obres i actuacions perquè el recinte sigui més segur i sostenible

S'han instal·lat carregadors elèctrics, eliminat fosses sèptiques i reparat gàbies i aviat es pintarà tot el recinte

Palma, 6 d'agost de 2020.- Les àrees de Benestar Animal i Infraestructures i Accessibilitat han col·laborat durant aquests mesos perquè enguany s'inverteixin un total de 57.719,41 euros en diferents actuacions per a millorar el manteniment del Centre de Protecció Animal de Son Reus i executar obres que permetin actualitzar aquest espai.

El tinent de batle de Medi Ambient i Benestar Animal, Ramon Perpinyà, destaca la necessitat d'invertir en el manteniment de Son Reus. "Aquestes actuacions reverteixen a millorar les condicions dels animals i dotar de millors espais i eines els treballadors i voluntaris que hi fan feina", destaca el regidor, que agraeix la bona col·laboració entre ambdues àrees per a atendre aquestes demandes.

En concret, durant els darrers mesos s'han executat a través de la contracta de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat les següents inversions, que sumen 35.390 euros:

  • Canalitzacions per a instal·lar carregadors elèctrics: 3.953 euros.
  • Col·lector de fecals per tal d'eliminar dues fosses sèptiques i realització d'una llosa de formigó per a col·locar la caseta del guarda de seguretat: 7.350 euros.
  • Reparació i reposició de tanques de les gàbies de cans: 24.087 euros.

A més d'aquestes actuacions, en els darrers mesos les Brigades Municipals han col·locat els carregadors elèctrics per a vehicles i il·luminació amb detectors de presència per a evitar robatoris.

La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, destaca que s'ha planificat al llarg de 2020 una inversió de 56.539 euros que es durà a terme els pròxims mesos i que, a més de les millores executades, permetrà pintar de nou tot el recinte del Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus, gàbies i oficines. "Atenem les demandes de l'Àrea de Benestar Animal i hem previst a més millorar l'accés al quiròfan per a moixos de Son Reus; així, al llarg de l'any haurem fet realitat una posada a punt a aquest espai municipal que era molt necessària", explica Pastor.

Data darrera modificació: 6 d'agost de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226