Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Mercapalma aconsegueix el certificat d'AENOR pel seu protocol d'actuació i contingència envers el covid-19

31 de juliol de 2020

És la segona marca espanyola que aconsegueix aquest distintiu

Palma, 31 de juliol de 2020.- El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha recollit el certificat atorgat per AENOR a Mercapalma pel seu protocol d'actuació i contingència envers el covid-19.

Una distinció que ha lliurat la directora d'AENOR Balears, Soledad Seisdedos, i que reconeix la feina feta per Mercapalma en totes aquelles activitats de gestió i manteniment de les instal·lacions comunes associades als mercats majoristes i infraestructures comunes de la unitat alimentària. D'aquesta manera Mercapalma es converteix en la segona marca espanyola que aconsegueix aquest distintiu.

Aquest certificat és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica el mercat central d'abastiments i, de forma paral·lela, ratifica que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius fixades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre el covid-19. La seva validesa és d'un any, encara que suposarà revisions de seguiment cada tres mesos.

Mesures de seguretat

D'ençà que començà la pandèmia, Mercapalma ha posat en marxa un complet pla de mesures preventives de seguretat i salut per a aquells que treballen a les seves instal·lacions i també dirigides a totes aquelles persones que diàriament fan ús de les instal·lacions de la unitat alimentària.

L'avaluació que fa AENOR valora un ampli ventall d'aspectes com són la gestió de riscs, la gestió de la salut a la feina, la formació, la informació i comunicacions duites a terme, les mesures organitzatives de protecció (ús de material individual), així com bones pràctiques de neteja i higiene.

Data darrera modificació: 3 d'agost de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226