Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Manuel José Menéndez Prieto, nou gerent d'EMAYA

29 de juliol de 2020

Palma, 29 de juliol de 2020.- El Consell d'Administració d'EMAYA, reunit avui matí en sessió ordinària, ha aprovat el nomenament com a gerent del senyor Manuel José Menéndez Prieto. Aquest càrrec es trobava vacant i era exercit de forma provisional pel president de l'entitat, Ramon Perpinyà.

Amb el nomenament de Manuel José Menéndez Prieto s'incorpora a l'empresa pública municipal un professional de dilatada experiència en llocs directius d'alta responsabilitat en els àmbits de l'energia, l'aigua, els residus i el medi ambient. Va néixer l'any 1964 i és titulat en enginyeria de mines per la Universitat d'Oviedo, especialitzat en tecnologies energètiques per la Universitat Politècnica de Madrid. Té una àmplia experiència i formació en direcció d'equips i en innovació tecnològica i digital.

Ha treballat com a consultor independent expert en energia, aigua i medi ambient. També ha exercit diversos càrrecs directius a empreses del sector com Naturgy, Gas Natural Fenosa, Sogama (Societat Gallega del Medi Ambient) i Unión Fenosa.

Data darrera modificació: 30 de juliol de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226