Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament aprova el subministrament de càmeres de videovigilància a la Platja de Palma

29 de juliol de 2020

Palma, 29 de juliol de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui l'adjudicació a l'empresa Elecnor Seguridad SL del subministrament de material per al sistema de videovigilància a la Platja de Palma per un import de 27.275,14 euros amb l'IVA inclòs. Són un total de sis càmeres que s'instal·laran a diferents punts de la Platja de Palma i que actualitzen el sistema de videovigilància anterior.

Així mateix, la Junta ha aprovat l'Oferta pública d'ocupació per a l'any 2020 de l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, de torn lliure i promoció interna. Són un total de 72 noves places, que se sumen a les 101 de l'oferta pública de 2019.

La primera tinenta de batle i regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha dit que es va comprometre "a contractar 100 nous policies i no només hem fet això sinó que en els dos primers anys de legislatura se n'hauran contractats 173". "Seguim en marxa amb l'enfortiment de la Policia Local", ha dit.

Nova versió d'Eurocop

Avui també s'han aprovat els plecs de clàusules administratives i els de prescripcions tècniques per a la contractació del servei d'actualització i manteniment dels paquets de programari Eurocop per a la Policia Local. S'ha autoritzat una despesa de 24.684 euros amb l'IVA inclòs per la seva contractació, que té una durada d'un any, prorrogable per dos anys més.

El programari Eurocop és una solució que cobreix la gestió integral de la Policia, tant en l'aspecte operacional, com en l'aspecte tàctic i estratègic a fi d'aconseguir la màxima eficàcia en la tasca policial.

Equipació de nou vehicle dels Bombers

Per altra banda, Adrover ha explicat que avui també s'ha aprovat el contracte de subministrament de l'equip hidràulic d'excarceració per al nou vehicle dels Bombers de Palma, una bomba urbana lleugera (BULL), que cedeix al cos municipal de Bombers l'Autoritat Portuària de les Balears (APB).

Adrover ha explicat que en el marc d'aquesta cessió l'Ajuntament havia de "vestir" el vehicle amb l'equip hidràulic d'excarceració i així ho ha fet. S'estima que el vehicle arribarà el mes de setembre.

Aquesta cessió forma part d'un conveni de 2012 amb l'APB, que preveu la col·laboració entre institucions i l'adquisició de la bomba urbana lleugera. El conveni també inclou que l'APB doti els bombers de Palma econòmicament per a formació, comunicacions i mitjans de transport a canvi d'un compromís de serveis al port.

Data darrera modificació: 30 de juliol de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226