Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament posa en marxa activitats d'estiu als casals de barri el mes de juliol

29 de juny de 2020

Palma, 29 de juny de 2020.- L'Ajuntament obrirà els casals de barri el mes de juliol per a oferir activitats i donar més cobertura a les famílies durant l'estiu, per tal de millorar la conciliació i promoure la participació dels infants.

Els tallers es faran als set casals de barri gestionats directament pel consistori, això són S'Escorxador, Santa Catalina-el Jonquet, Son Cotoner, Sant Agustí, Son Espanyolet, Son Gotleu i Pere Garau.

Les activitats que s'oferiran abasten diferents interessos com són el benestar, la cuina, l'expressió artística, els idiomes, les noves tecnologies, entre d'altres. També s'han programat activitats adreçades als més petits i ampliat els espais familiars.

En aquest sentit, el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior recorda que "el curs passat es va posar en marxa l'Espai Familiar als casals de Santa Catalina i S'Escorxador. Com a novetat, per a oferir el nombre més gran de places i arribar a més barris, s'obren els altres casals".

L'objectiu del consistori és que els més petits i les seves famílies disposin d'una oferta variada després d'uns mesos confinats pel covid-19. Segons Alberto Jarabo, "els darrers mesos han incrementat la necessitat de retrobada i volem reforçar l'oferta als barris i facilitar la conciliació de les famílies".

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer de manera virtual, per tal de facilitar el procés i garantir el compliment de les mesures de seguretat. El formulari d'inscripció està a l'abast dels ciutadans al web de Participació Ciutadana i a les xarxes socials dels casals de barri. També es pot sol·licitar l'enllaç enviant un correu electrònic al casal de barri en què es vol fer la inscripció.

Paral·lelament, totes aquelles persones que no vulguin accedir a un curs presencial o no aconsegueixin plaça, podran continuar fent les activitats des de casa, mitjançant els tallers virtuals i gratuïts en directe, que se seguiran oferint a través de les xarxes socials. També es podrà trobar contingut a la pàgina web www.casalsdebarri.cat, on hi ha més de 500 vídeos de les activitats que es fan habitualment als casals i que estan oberts gratuïtament a tothom que ho desitgi.

Data darrera modificació: 29 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226