Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El parc de la Mar acollirà la primera jornada del programa gratuït "Nordic Walking a la fresca"

26 de juny de 2020

Palma, 26 de juny de 2020.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza la cinquena edició de "Nordic Walking a la fresca". El programa d'estiu començarà el pròxim divendres, 3 de juliol, al parc de la Mar i recull sis jornades gratuïtes d'iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica, dues més que a la darrera edició.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre per la costa i les platges de Palma. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha subratllat la importància d'adquirir i mantenir hàbits saludables: "aquest programa d'estiu de marxa nòrdica pretén donar eines i motivar els ciutadans a incorporar una rutina física senzilla, dins un entorn proper, a l'aire lliure i a prop de la mar", ha dit.

Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla i s'adapta la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona. Enguany, cada jornada acollirà un màxim de 70 persones, que hauran d'assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se'ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.

Sis recorreguts per la costa

Nordic Walking a la Fresca s'ha consolidat al calendari d'activitats d'estiu de Palma. Després de quatre edicions anteriors, enguany el programa s'amplia i oferirà sis jornades pels següents indrets de costa:

  • Divendres 3 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar-passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l'Oficina d'Informació Turística del parc de la Mar.
  • Divendres 17 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí-el Molinar. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 7 d'agost a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí-el Coll d'en Rabassa. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 28 d'agost a les 19.30 h, Sant Joan de Déu-el Carnatge. El punt de trobada serà davant l'hospital de Sant Joan de Déu.
  • Divendres 11 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
  • Divendres 25 de setembre a les 19 h, Can Pastilla-Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

Data darrera modificació: 29 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226