Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

PalmaActiva reprèn la formació presencial a les seves aules

26 de juny de 2020

Palma, 26 de juny de 2020.- PalmaActiva ha reprès aquesta setmana la seva formació en línia després de l'aturada d'aquest tipus de formació a causa de la crisi sanitària causada pel covid-19. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero explica: "Reprenem les classes a les nostres instal·lacions amb totes les mesures de seguretat que marca la normativa".

Les aules poden tenir una ocupació del 75% de la seva capacitat per a cada curs". El primer curs que ha començat aquesta setmana a les instal·lacions de l'Agència Municipal de Desenvolupament és el de xarxer, que és la primera vegada que es realitza a PalmaActiva.

"Aquesta formació està enfocada a la recuperació d'un ofici que s'està perdent però que és important. El sector pesquer ens havia demanat oferir aquesta formació, ja que fan falta professionals", detalla Romero.

Segons el regidor, "la crisi del coronavirus no ha canviat la temàtica de la formació que havíem programat d'acord amb les necessitats detectades. El que sí que hem fet és adaptar tots els cursos que es poden fer en línia a aquesta modalitat. Dels 90 programats des d'ara fins a final d'any, 72 són presencials i 18 en línia".

PalmaActiva ofereix formació en noves tecnologies, idiomes, creació i gestió d'empreses, formació en oficis, nàutica, comerç i competències tranversals (negociació, intel·ligència emocional, lideratge, actitud...).

El regidor d'Ocupació també destaca que a diferència d'altres anys, "aquest estiu continuarem oferint formació. Altres anys durant l'època estival no teníem alumnes i només oferíem formació per a persones emprenedores, aquest any hem programat cursos tant el juliol com l'agost".

Data darrera modificació: 26 de juny de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226