Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

EMAYA reprèn el servei de recollida de trastos i reobre els parcs verds

23 de maig de 2020

Aquests serveis s'havien suspès des de l'inici de l'estat d'alarma

EMAYA sol·licita col·laboració a la ciutadania, respecte a les normes d'aquests serveis i a les condicions especials actuals de prevenció

Palma, 23 de maig de 2020.- A partir del pròxim dilluns dia 25 de maig, EMAYA reprèn el servei de recollida de residus voluminosos i reobre els parcs de verds de Sant Jordi i Son Castelló. Per a un bon funcionament dels serveis i evitar problemes, des d'EMAYA es demana col·laboració en el respecte a les normes de funcionament d'aquests serveis i les condicions especials de prevenció determinades mentre estiguem encara en estat d'alarma.

Pel que fa al servei de recollida de trastos, es recorda que l'horari per a treure els residus voluminosos és de 20 a 22 h, i que cada barri de Palma té determinat un dia de la setmana, que es pot consultar a:https://www.emaya.es/ca/residus-i-neteja-urbana/residus/recollida-voluminosos/.

Així mateix es recorda que aquest servei no recull electrodomèstics ni aparells elèctrics. Aquests objectes no es poden treure al carrer. Se n'han de fer càrrec els comerços quan es compra un aparell nou o dur-los al parc verd. Tampoc no es poden deixar al carrer residus de construcció ni residus perillosos (fluorescents, pots de pintura, bateries...).

Per tal d'evitar saturació durant les primeres setmanes, es demana col·laboració a la ciutadania perquè no treguin més de 4 residus voluminosos per setmana.

Així mateix es recorda que el servei de recollida a domicili, exclusiu per a majors de 65 anys i persones amb alguna malaltia o diversitat funcional, no està operatiu encara.

Pel que fa als parcs verds, es reobren en el seu horari habitual a Sant Jordi (entre Sant Jordi i l'Aranjassa) i Son Castelló, cada dia, de dilluns a diumenge de 8 a 20 h (darrera admissió a les 19.45 h). Pel que fa a les mesures especials en la situació actual, es redueix la cabuda màxima a dos vehicles simultanis dins el recinte, es recorda l'obligatorietat de dur mascareta i es recomanen els guants en el moment de dipositar els residus, a més de la mesura general de mantenir la distància de 2 metres amb el personal i altres persones usuàries.

Per a evitar coes es recomana evitar els primers dies i les hores de màxima afluència. Es poden consultar les normes generals dels parcs verds i els residus que s'hi poden dur a: https://www.emaya.es/ca/residus-i-neteja-urbana/residus/parcs-verds/.

Data darrera modificació: 25 de maig de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226