Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Recta final de l'asfaltat de les avingudes de Gabriel Alomar i d'Alexandre Rosselló i senyalització de dos nous trams de carril bus

19 de maig de 2020

Des de principis de maig s'han renovat 25.000 metres quadrats de paviment asfàltic amb una inversió de 243.892 euros i s'estan senyalitzant dos nous trams de carril bus que sumaran 900 metres més

La previsió és que aquest divendres la senyalització quedi completament enllestida

Palma, 19 de maig de 2020.- Aquests dies l'Àrea de Mobilitat està enllestint la senyalització dels dos nous trams de carril bus que discorren per l'avinguda de Gabriel Alomar després que hagin conclòs les obres d'asfaltat. La previsió és que les tasques de pintura estiguin enllestides aquest divendres, dia 22 de maig.

Al llarg d'aquesta setmana s'estan completant les tasques de pintura d'un nou tram de carril bus de 900 metres. En concret, es crea un nou tram de carril bus a l'anell exterior d'Avingudes, entre el carrer de Joan Maragall i el carrer de Manacor en sentit plaça d'Espanya, de 670 metres de longitud i un altre carril bus nou de 230 metres a l'anell interior d'Avingudes entre Porta del Camp i l'Autovia.

Amb aquesta senyalització conclouran les obres d'asfaltat de les avingudes d'Alexandre Rosselló i Gabriel Alomar i Villalonga realitzades per l'Àrea d'Infraestructures i que han permès renovar un total de 25.000 metres quadrats de capa de rodolament d'un dels principals eixos del trànsit viari de Palma amb una inversió de 243.892 euros.

L'Ajuntament va aprofitar per a executar aquestes obres durant la primera quinzena de maig atès que el trànsit de Palma encara estava reduït significativament a causa de les mesures de restricció de la mobilitat decretades per la crisi de la COVID-19.

Les obres de renovació del paviment s'han executat per fases des del passat 4 de maig i fins aquesta mateixa setmana.

Aquestes tasques estaran supervisades per a controlar el compliment de les mesures preventives a les empreses de construcció en relació amb l'alerta sanitària per la COVID-19.

Data darrera modificació: 19 de maig de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226