Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle agraeix en nom de la ciutat la feina que està duent a terme la Policia Local per a fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19

16 d'abril de 2020

El batle i la regidora de Seguretat Ciutadana visiten un punt de control de la Policia Local a Pere Garau per a agrair-los la tasca que duen a terme perquè es compleixi l'estat d'alarma

La Policia Local va aixecar prop de 950 actes la setmana del 6 al 12 d'abril

Per Setmana Santa, es varen detenir 12 persones, es varen aixecar 775 actes, es varen realitzar 189 controls i es varen identificar 3.635 vianants i 3.919 vehicles

Palma, 16 d'abril de 2020.- El batle de Palma, Jose Hila, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, han visitat avui un control de la Policia Local de Palma, en concret d'agents de la Divisió de Seguretat Ciutadana i de Trànsit, que es trobava ubicat a la plaça de les Columnes, al barri de Pere Garau. El batle ha volgut conèixer de primera mà la "important tasca" que desenvolupen perquè es compleixi l'estat d'alarma i agrair-los "com a batle i en nom de la ciutat" la gran feina que estan fent.

"Vull agrair als agents la feina que estan duent a terme per a garantir que el confinament es respecti i, d'aquesta manera, puguem sortir abans de l'actual crisi sanitària i econòmica provocada per la COVID-19. Són un servei essencial, com es demostra cada dia", ha afirmat el batle. Així, Hila ha volgut "reconèixer" la seva dedicació. "Estam orgullosos com a ciutat del vostre treball", ha dit.

Un treball que ha fet que la setmana del 6 al 12 d'abril la Policia Local de Palma aixecàs un total de 949 actes. Durant aquest període, es varen detenir 14 persones, es varen realitzar 272 controls i es varen identificar 5.298 vianants i 6.844 vehicles. Aquestes actuacions es realitzen en el marc de la declaració de l'estat d'alarma amb motiu de la situació d'emergència sanitària ocasionada per la COVID-19.

El dia en què més actes es varen aixecar, 198, va ser el dijous 9 d'abril, Dijous Sant, dia en què també es varen detenir dues persones. El dia en què més persones es varen detenir va ser el diumenge 12, jornada que va acabar amb un total de quatre detinguts i 171 sancions. El dimarts 7 es varen detenir tres persones. Tots els detinguts varen ser arrestats per desobediència a l'autoritat derivada de l'incompliment de l'estat d'alarma.

En el període de vacances de Setmana Santa, que comprèn des del 9 al 13 d'abril es varen detenir 12 persones i es varen aixecar 775 actes. Es varen realitzar 189 controls, es varen identificar 3.635 vianants i 3.919 vehicles. S'ha de ressaltar que aquestes xifres són provisionals i poden variar un cop siguin depurades i es donin com a definitives.

Data darrera modificació: 16 d'abril de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226