Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma treballa per a la temporada turística 2020 amb la renovació de Platja de Palma com a plat principal i el missatge: "i quan tot això passi, som la teva destinació per a començar"

31 de març de 2020

Sota el paraigua del lema global #quédateencasa, la Fundació Turisme ofereix totes les seves eines a les xarxes socials per a contribuir a la protecció i la seguretat de locals i turistes durant l'estat d'alarma ocasionat per la crisi sanitària delcovid-19

La Fundació continua amb la seva tasca de promoció de Palma com a destinació urbana i cosmopolita tot l'any

Palma, 31 de març de 2020.- Missatges positius, constructius i encoratjadors amb un fil d'esperança tenint sempre en compte la importància de quedar a casa ara perquè puguem viatjar demà. És així com Palma afronta el gran repte d'unir esforços per a superar l'actual situació de crisi provocada pel coronavirus.

Palma es prepara per a la temporada turística 2020 amb una gran renovació a la zona de Platja de Palma com una gran atracció turística familiar amb un lema esperançador: "i quan tot això passi, som el teu destí per a començar".

 (vegeu el vídeo aquí):

https://drive.google.com/file/d/1UHpr_m7hrDDv7OmqdXzq061croqcDYvD/view 

Compartir,inspirar i somiar amb la destinació des de casa

Des del'inici de l'estat d'alerta i a través de les seves xarxes socials (Twitter,Facebook i Instagram), (Twitter, Facebook e Instagram) la Fundació Turisme ha centrat les seves accions comunicatives en aportar informació útil sobre la gestió de la crisi insistint en tot moment en la necessitat de quedar a casa per a frenar la propagació del coronavirus.

Així, Palma ha decidit afrontar aquests moments de manera optimista i amable compartint imatges dels seus llocs més emblemàtics, destacant la bondat de la destinació,suggeriments d'activitats per al futur i les seves curiositats més insòlites.Destaquen imatges de llocs simbòlics, monuments majestuosos, museus, platges,cultura local, gastronomia i vídeos que defineixen el nou concepte de Palma més moderna i cosmopolita: aquesta és Palma. Thisis Palma

Palma també fomenta la participació ciutadana convidant els visitants a compartir els seus plans preferits o a explicar que els agradaria fer o redescobrir a la destinació"quan tot això passi", expressant que la ciutat els estarà esperant per a visitar-la i estarà encantada de donar-los la benvinguda.

Novetat pera 2020: qualitat, família i turisme responsable a Platja de Palma durant tot l'any

Com asenyal del compromís de millorar com a destinació turística i en la tasca d'esforçar-se per a acollir els seus turistes amb la millor oferta possible quan la situació d'alerta passi, Turisme de Palma ja treballa sobre la principal novetat d'enguany: la remodelació de Platja de Palma. Així mateix, la Fundació continuarà amb la seva tasca de promoció de Palma com a destinació urbana i cosmopolita tot l'any.

La regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro assegura que "es tracta d'un gran projecte de col·laboració publicoprivada destinat a millorar la qualitat d'aquesta àrea millorant les infraestructures, la seva oferta lúdica-esportiva,promovent la sostenibilitat, el civisme i el fort compromís amb el turisme familiar".

La campanya de llançament d'aquest projecte està marcada per un missatge d'esperança que,sota el lema "i quan tot això passi, som el seu destí per a començar", deixa la porta oberta a tots els visitants per a rebre'ls quan tot haurà passat amb tota la passió que caracteritza Palma.

Una visió més tranquil·la i càlida per a donar la benvinguda a la temporada alta d'aquest 2020 que deixa clar el desig de la destinació d'oferir un ambient segur,respectuós i familiar on la convivència i la qualitat estan garantides tant pera residents com per a turistes.

El projecte de rehabilitació de platja de Palma s'ha posat en marxa en col·laboració amb l'Associació d'Hotelers Platja de Palma i gràcies a l'impost de turisme sostenible.

Data darrera modificació: 31 de març de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226