Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament ofereix tallers virtuals i tutorials en xarxa als joves durant l'estat d'alarma

31 de març de 2020

Palma, 31 de març de 2020.- La Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, responsable de les competències de joventut, temps lliure i oci a Palma, ha posat en marxa diferents tallers virtuals, tutorials i altres publicacions a les xarxes socials per tal que els joves de Ciutat tinguin al seu abast continguts i eines lúdiques per a aquests dies de confinament.

Palma Jove, Espai Jove i Dinamo són tres serveis que, de manera externalitzada, treballen amb els joves amb diferents activitats durant tot l'any. L'objectiu de la Regidoria és que, encara que no puguin continuar fent feina de manera presencial a causa de la crisi sanitària del covid-19, els seus treballadors mantinguin els seus llocs de feina i continuïn oferint activitats als joves fent servir altres canals virtuals com poden ser YouTube, Skype, Instagram i altres xarxes socials.

La iniciativa es va posar en marxa des que es va decretar l'estat d'alarma i s'ha anat ampliant diàriament. En aquests moments s'imparteixen diferents tallers com són el de costura, intel·ligència artificial o hip-hop, entre d'altres. A més es crea diàriament contingut per les xarxes socials, i es fan videotutorials de jocs de taula. Es treballa també en l'organització d'una activitat de gran format #Donesvisibles #deixantemprenta.

A banda d'oferir alternatives d'oci aquests serveis cerquen crear una consciència en els més joves sobre la importància de quedar a casa per a lluitar contra el covid-19.

Per a la regidora Sonia Vivas "és molt important continuar treballant amb els joves, sobretot per a conscienciar-los de la importància de quedar a casa per a cuidar d'ells però també dels altres, especialment dels col·lectius més vulnerables. Des de l'Àrea volem fer feina pels joves de Ciutat. Aquesta iniciativa, a més, permetrà que els treballadors de Joventut mantinguin el seu lloc de feina."

Data darrera modificació: 31 de març de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226