Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Els pagesos del Pla de Sant Jordi col·laboren amb l'Ajuntament en les tasques de neteja desinfectant de la Casa Blanca, l'Aranjassa, el Pil·larí i Sant Jordi

31 de març de 2020

Una dotzena de tractors realitzaran avui la primera acció de neteja, que es repetirà els propers dimarts i divendres

Palma, 31 de març de 2020.- Els pagesos del Pla de Sant Jordi, coordinats per Unió de Pagesos, col·laboraran a partir d'avui capvespre amb les tasques de neteja desinfectant que coordina l'Ajuntament de Palma.

Una dotzena de tractors se sumaran a les tasques a partir d'avui a les 20 h, i està previst que realitzin la neteja dels carrers dels nuclis de la zona del Pla de Sant Jordi: el mateix nucli de Sant Jordi, la Casa Blanca, l'Aranjassa i el Pil·larí.

Unió de Pagesos es va oferir fa uns dies per a realitzar aquesta tasca i s'han coordinat amb l'equip de Qualitat Urbana d'EMAYA per tal de poder-la dur a terme. EMAYA proporciona l'aigua i també s'entregarà 600 litres de lleixiu (24 barrals de 25 litres) per a cada tractor. Els pagesos aportaran els seus vehicles i la seva feina voluntària. Des de l'Ajuntament i des d'EMAYA s'agraeix la col·laboració del sector agrícola en aquesta tasca ara fonamental per a fer front a l'expansió del coronavirus.

Avui capvespre els tractors i els pagesos voluntaris es concentraran a les 20 h a l'entrada de Sant Jordi, per a distribuir-se a continuació als quatre nuclis de població. Les neteges en principi estan previstes per a cada dimarts i divendres i no es descarta ampliar-les a altres zones.

Data darrera modificació: 31 de març de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226