Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle dicta un ban per a agrair "l'enorme esforç" de la ciutadania quedant a casa per a afrontar la crisi sanitària del COVID-19

20 de març de 2020

Hila destaca que l'Ajuntament aplicarà "totes les mesures necessàries" per a superar la crisi i perquè "la recuperació sigui ràpida"

Hila: "L'exercici de responsabilitat col·lectiva i l'immens esforç que feis quedant-vos a casa farà que puguem superar aquesta situació"

Palma, 20 de març de 2020.- El batle de Palma, Jose Hila, ha dictat avui un ban per a agrair a la ciutadania "l'enorme esforç" que està fent quedant a casa per a afrontar la crisi sanitària del COVID-19. Un fet que es demostra "cada dia amb la imatge dels carrers buits, que són una mostra de la Palma valenta i decidida de la qual formam part".

"Sabem que no és senzill i que suposa un gran sacrifici per a les famílies, els autònoms, els empresaris i els treballadors. Per això, i perquè posau el bé comú i l'interès col·lectiu per davant de tot, sou un exemple. Estic orgullós de la ciutat i de cada una de les persones que la formam", afirma el batle en el ban. Hila destaca que s'aplicaran "totes les mesures necessàries per a superar la crisi, i perquè la recuperació sigui ràpida".

En el ban, el batle destaca que "no deixarem enrere ningú i dedicarem temps i recursos a la recuperació de Palma, els que facin falta. Totes les institucions i tots els partits polítics estam treballant de forma coordinada per a donar resposta a les necessitats que sabem que sorgiran, i feim feina plegats per a fer front en una situació nova per a tothom".

"Sé que encara queden dies molt durs. Per això, vull posar en valor la qualitat humana que estau demostrant amb mil i una idees i iniciatives que compartiu amb la resta de ciutat, i unes immenses ganes d'ajudar. També vull agrair el treball de totes aquelles persones que segueixen fent feina per a tenir cura de nosaltres. Són un exemple i demostren la qualitat humana de la nostra societat", en paraules d'Hila.

"L'exercici de responsabilitat col·lectiva i l'immens esforç que feis quedant a casa farà que puguem superar aquesta situació. L'Ajuntament i la resta d'institucions serem al vostre costat, ajudant-vos i aplicant mesures per a seguir endavant", conclou Hila.

Data darrera modificació: 24 de març de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226