Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle es reuneix amb els sindicats per a avaluar la situació dels treballadors i treballadores davant la nova temporada turística

11 de març de 2020

Palma, 11 de març de 2020.- El batle de Palma, Jose Hila, s'ha reunit avui amb els secretaris generals de CCOO i UGT de Balears, José Luis García i Alejandro Texías, respectivament, per a avaluar la situació actual davant la nova temporada turística. A la trobada també hi han assistit la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo A. Romero.

El batle els ha transmès les accions que s'impulsaran des de l'Ajuntament per a promoure la pròxima temporada turística. "Les mesures tenen l'objectiu d'ajudar a mantenir l'ocupació, a la vegada que treballarem perquè no es retrocedeixi en drets laborals", ha afirmat el batle. Hila ha posat en valor el "contacte permanent" amb els sindicats i el fet de "treballar tots junts per a superar la situació". La trobada d'avui forma part de la ronda de contactes que el batle, la regidora de Turisme i el regidor de Promoció Econòmica han posat en marxa per a compartir les actuacions municipals que s'impulsaran per a promoure Palma com a destinació turística i escoltar les seves aportacions i que es va iniciar ahir amb l'Associació Hotelera Platja de Palma.

Mesures previstes

Les mesures que s'impulsaran relacionades amb la nova temporada turística són les següents:

  • Promoció de Platja de Palma i Palma entre el mercat editorial de Munic i Hamburg.
  • Accions amb agents de viatge, mitjans de comunicació i públic en general a Berlín, amb una degustació gastronòmica de Tapalma per a operadors turístics, agents de viatge, influencers i públic en general.
  • Campanyes de comunicació específiques: una de comàrqueting per a reforçar les reserves de temporada alta, un viatge amb influencers a Platja de Palma i una campanya en línia de branding de destinació.
  • Accions específiques amb operadors turístics especialitzats en el client cosmopolita.
  • Promoció del turisme familiar a la destinació.

Data darrera modificació: 24 de març de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226