Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma continua treballant en l'erradicació del VIH-Sida i l'estigma que comporta

14 de febrer de 2020

Palma, 14 de febrer de 2020.- La Comissió de Seguiment sobre l'Acord de ple de la Declaració institucional de París s'ha reunit avui a Cort, coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Salut Sexual. L'objectiu d'aquesta comissió és crear accions per a lluitar contra el VIH-SIDA i erradicar l'estigmatització social de les persones afectades. Des de l'Ajuntament s'ofereixen un seguit de recursos per a la ciutadania en relació amb la prevenció i la promoció de la salut sexual, tot tenint en compte la perspectiva de gènere.

En aquesta Comissió hi participen la Conselleria de Sanitat i Consum, membres de les entitats ciutadanes ALAS i Taula per la SIDA, les unitats de medicina interna dels hospitals de Son Espases i Son Llàtzer, a més de les àrees de Batlia, Turisme, Sanitat i Consum, i Justícia Social, Feminisme i LGTBI.

Al portal palmaeduca.cat es poden trobar totes les activitats que s'ofereixen des de les diferents àrees de l'Ajuntament, que inclouen tallers i assessories grupals. A més, PalmaJove ofereix la "Sexconsulta", un servei amb una psicòloga-sexòloga que atén les consultes del jovent, tant de manera presencial com telefònica, via WhatsApp o correu electrònic.

Data darrera modificació: 17 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226