Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma continua treballant en l'erradicació del VIH-Sida i l'estigma que comporta

14 de febrer de 2020

Palma, 14 de febrer de 2020.- La Comissió de Seguiment sobre l'Acord de ple de la Declaració institucional de París s'ha reunit avui a Cort, coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Salut Sexual. L'objectiu d'aquesta comissió és crear accions per a lluitar contra el VIH-SIDA i erradicar l'estigmatització social de les persones afectades. Des de l'Ajuntament s'ofereixen un seguit de recursos per a la ciutadania en relació amb la prevenció i la promoció de la salut sexual, tot tenint en compte la perspectiva de gènere.

En aquesta Comissió hi participen la Conselleria de Sanitat i Consum, membres de les entitats ciutadanes ALAS i Taula per la SIDA, les unitats de medicina interna dels hospitals de Son Espases i Son Llàtzer, a més de les àrees de Batlia, Turisme, Sanitat i Consum, i Justícia Social, Feminisme i LGTBI.

Al portal palmaeduca.cat es poden trobar totes les activitats que s'ofereixen des de les diferents àrees de l'Ajuntament, que inclouen tallers i assessories grupals. A més, PalmaJove ofereix la "Sexconsulta", un servei amb una psicòloga-sexòloga que atén les consultes del jovent, tant de manera presencial com telefònica, via WhatsApp o correu electrònic.

Data darrera modificació: 17 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226