Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Fins al pròxim 20 de febrer està obert el termini per a inscriure's al Carnaval de l'Arenal

14 de febrer de 2020

Palma, 14 de febrer de 2020- El pròxim dissabte 22 de febrer se celebrarà a les 15 h el Carnaval de l'Arenal, un esdeveniment organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Llucmajor i l'Ajuntament de Palma, amb la col·laboració de l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma, l'Associació de Veïns Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, Amics dels Reis d'Orient de l'Arenal i Associació de Veïns Districte Platja de Palma.

La desfilada començarà al carrer de Costa i Llobera, prosseguirà per l'avinguda de Miramar, l'avinguda Nacional i finalitzarà a la plaça de les Meravelles, on hi haurà activitats i animació infantil a càrrec del grup Mel i Sucre a partir de les 15 h.

Per a participar-hi cal inscripció prèvia, que es pot fer a les oficines municipals de l'Arenal de Llucmajor (carrer de Maria Antònia Salvà, 50) i a l'oficina del Districte de Platja de Palma (avinguda d'Amèrica, 11) en horari de 8,30 a 14 h. El termini per a les inscripcions finalitza el pròxim 20 de febrer. La inscripció es pot fer com a carrossa, comparsa (mínim de deu persones) o individual. Els participants es comprometen a acceptar i complir les bases.

El jurat estarà format per un regidor de l'equip de govern de l'Ajuntament de Llucmajor, un membre de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, un representant de l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma i representants de diferents associacions de veïnats de la zona.

El jurat avaluarà la qualitat i originalitat de les carrosses i comparses, entre altres aspectes. Hi haurà tres premis per a les carrosses i altres tres per a les comparses. En el cas de les carrosses la guanyadora s'endurà 500 euros, el segon premi 400 i el tercer 300 euros. Pel que fa a les comparses la guanyadora s'endurà 300 euros, 200 la segona i 100 la tercera. Per als guanyadors de la modalitat individual els premis consistiran en estades de cap de setmana per a dues persones en hotels de Mallorca de diferents categories (segons el premi aconseguit), així com entrades a establiments d'oci.

Una vegada finalitzada la desfilada a la plaça de les Meravelles es farà el final de festa del Carnaval i es lliuraran els premis.

Les bases del concurs i la informació addicional es troben als webs de l'Ajuntament de Llucmajor, www.llucmajor.org, i de l'Ajuntament de Palma, www.palma.cat.

http://bit.ly/CarnavalArenal

Data darrera modificació: 17 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226