Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Avancen les obres de construcció del dipòsit de laminació i el col·lector interceptor

14 de febrer de 2020

Aquesta setmana ha començat a treballar la maquinària especialitzada en la construcció dels pilons dels pous del col·lector

Palma, 14 de febrer de 2020.- Les obres iniciades fa ja més d'un mes per a la construcció del dipòsit de laminació i el col·lector segueixen avançant segons la planificació prevista.

Mentre continuen les excavacions devora la depuradora del Coll d'en Rabassa per a la construcció del dipòsit de laminació de 50.000 m³, aquesta setmana ha arribat a Palma i ha començat a fer feina una gran màquina especialitzada en l'elaboració dels pilons dels pous del col·lector interceptor.

Aquesta màquina està operant aquests dies al primer dels pous d'accés al col·lector interceptor, que s'està construint al polígon de Son Malferit, davant la Unitat de Mares del Centre Penitenciari.

Amb aquesta màquina es construeixen els pilons dels pous que donen accés al col·lector, que a partir del mes de març s'excavarà amb una tuneladora.

Recordem que aquesta infraestructura tindrà 2 m de diàmetre i recorrerà 3 km des de les Avingudes fins al dipòsit, que s'està construint devora la depuradora EDAR 2 del Coll d'en Rabassa, i té com a objectiu recollir les aigües pluvials i residuals, conduir-les al dipòsit, evitar que vessin a la mar i poder-les depurar.

Data darrera modificació: 17 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226