Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort millora el servei wifi als edificis municipals i espais públics

12 de febrer de 2020

Palma, 12 de febrer de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui iniciar l'expedient per a la contractació per procediment obert del servei de wifi de l'Ajuntament de Palma per als edificis de titularitat municipal i espais públics.

D'acord amb els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques el pressupost és de 30.153 euros anuals més el 21 per cent d'IVA (6.327 €), per un termini de dos anys, més tres possibles pròrrogues d'un any cada una, amb data prevista de subministrament al març d'enguany. Es tracta d'un servei essencial i bàsic de l'Ajuntament que enguany s'incrementa i millora, donant resposta a la demanda creixent dels usuaris.

Entre les novetats destaca que el contracte amplia la cobertura a tots els casals de barri (32) i teatres municipals. Actualment inclou les 21 biblioteques municipals, el Conservatori, els 6 casals de joves, les places del Rei Joan Carles I, Cort, del Tub i de Son Gotleu. També abasteix les platges de Cala Major i Ciutat Jardí, el Castell de Bellver i el Casal Solleric.

La xarxa d'edificis i places públiques és la més consolidada amb prop de 28.000 usuaris mensuals de mitjana, i amb 8 terabytes totals de dades transferides. Pel que fa a la xarxa de biblioteques supera els 3,2 terabytes, una xifra molt semblant a la de la xarxa d'edificis i que té una mitjana de 5.600 usuaris cada mes.

Aquests plecs garanteixen la màxima seguretat dels usuaris.

Data darrera modificació: 13 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226