Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort millora el servei wifi als edificis municipals i espais públics

12 de febrer de 2020

Palma, 12 de febrer de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui iniciar l'expedient per a la contractació per procediment obert del servei de wifi de l'Ajuntament de Palma per als edificis de titularitat municipal i espais públics.

D'acord amb els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques el pressupost és de 30.153 euros anuals més el 21 per cent d'IVA (6.327 €), per un termini de dos anys, més tres possibles pròrrogues d'un any cada una, amb data prevista de subministrament al març d'enguany. Es tracta d'un servei essencial i bàsic de l'Ajuntament que enguany s'incrementa i millora, donant resposta a la demanda creixent dels usuaris.

Entre les novetats destaca que el contracte amplia la cobertura a tots els casals de barri (32) i teatres municipals. Actualment inclou les 21 biblioteques municipals, el Conservatori, els 6 casals de joves, les places del Rei Joan Carles I, Cort, del Tub i de Son Gotleu. També abasteix les platges de Cala Major i Ciutat Jardí, el Castell de Bellver i el Casal Solleric.

La xarxa d'edificis i places públiques és la més consolidada amb prop de 28.000 usuaris mensuals de mitjana, i amb 8 terabytes totals de dades transferides. Pel que fa a la xarxa de biblioteques supera els 3,2 terabytes, una xifra molt semblant a la de la xarxa d'edificis i que té una mitjana de 5.600 usuaris cada mes.

Aquests plecs garanteixen la màxima seguretat dels usuaris.

Data darrera modificació: 13 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226