Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

20 centres educatius i 3.000 escolars gaudiran dels concerts educatius de la Banda Municipal de Música de Palma

10 de febrer de 2020

Carrió: "Amb aquests concerts volem fer arribar el gust per la música als més petits"

El Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà els concerts del 10 al 14 de febrer

Palma, 10 de febrer de 2020.- El regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha assistit avui als primers concerts del cicle de concerts de la Banda Municipal de Música de Palma que apropa enguany als alumnes d'infantil i primària de Palma l'obra de Prokófiev Pere i el llop dins el marc d'activitats de Palma Educa per a aquest curs 2019-2020.

Aquest cicle es durà a terme la setmana del 10 al 14 de febrer al Teatre Municipal Xesc Forteza amb dos concerts diaris als matins per als alumnes dels centres apuntats i un concert obert al públic familiar el dia 11 de febrer a les 18 hores amb un total de 12 concerts. Hi participaran 20 centres educatius i més de 3.000 persones entre tots els concerts.

La representació d'aquesta obra combina la música i la dramatització del grup de teresetes PER POC, una companyia amb molta experiència a acompanyar orquestres simfòniques i bandes tant dins com a fora de l'Estat espanyol. Els centres educatius han pogut acostar-se a l'obra gràcies a unes propostes didàctiques que la mateixa companyia de teresetes ha elaborat. Carrió ha explicat que "amb aquests concerts volem fer arribar el gust per la música als més petits".

Aquest any hi participen alumnes dels centres CEIP Rafal Vell, CEIP Miquel Porcel, CC Sant Antoni Abat, CEIP Gaspar Sabater, CEIP Rei Jaume I, Mater Misericordiæ, CEIP Es Vivero, CC San Alfonso María de Ligorio, CEIP Coll d'en Rabassa, CEIP Ses Cases Noves, CC La Salle, CC Nostra Senyora de la Consolació, CEIP Jafudà Cresques, CEIP Rafal Vell, CC Sant Vicenç de Paül, CC Juan XIII, CC La Porciúncula, CEIP Son Pisà, CEIP Rafal Vell, CEIP Inspector Joan Capó i l'Escola Municipal de Música de Palma.

Data darrera modificació: 11 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226