Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Avui s'han celebrat a la UIB els exàmens teòrics per a accedir a les 101 places de policia local

10 de febrer de 2020

Un total de 295 aspirants, dels quals 53 són dones i 243 homes, es presenten a aquesta convocatòria, que reserva un 40 per cent de places per a dones

Joana Adrover: "Estam realitzant totes les proves amb un calendari molt ajustat per a fer realitat l'arribada dels 101 nous policies al més aviat possible"

Palma, 8 de febrer de 2020.- Avui s'estan celebrant durant tot el matí a l'edifici Jovellanos de la Universitat de les Illes Balears les proves teòriques que formen part del procés d'oposició per a accedir a les 101 places de Policia Local que ha convocat l'Àrea de Seguretat Ciutadana. Un total de 296 persones estan convocades a aquestes proves, que consisteixen en un examen tipus test sobre aspectes legislatius tant d'àmbit nacional com autonòmic sobre la seguretat ciutadana i la Constitució.

La tinenta de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, juntament amb el cap de Policia, José Luis Carque, i la directora general de Funció Pública, Antonia Campos, han visitat avui a primera hora les aules on s'estan realitzant els exàmens i han desitjat sort a les persones aspirants. "Estam realitzant totes les proves amb un calendari molt ajustat per a fer realitat l'arribada dels 101 nous policies al més aviat possible", ha dit la regidora.

Del total de 296 aspirants que es presenten avui, 53 són dones (el que representa un 21%) i 243 són homes. Cal recordar que aquesta convocatòria de places ha reservat per primera vegada un 40% de les places per a dones, donant així compliment al Pla d'igualtat aprovat per l'Ajuntament de Palma.

El passat mes de gener, dins d'aquest procés d'oposició, ja es varen dur a terme les proves físiques.

Data darrera modificació: 10 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226