Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Ja es poden consultar les bases per a participar a Sa Rua 2020 al web de l'ajuntament

6 de febrer de 2020

Palma, dijous 13 de febrer de 2020.- L'Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior ha publicat avui a la pàgina web de l'ajuntament les bases per a participar a Sa Rua 2020, que es farà a Palma el diumenge 23 de febrer a les 17 h.

Del 13 fins al pròxim 20 de febrer els ciutadans que ho desitgin poden inscriure's com a carrossa o com a comparsa presentant la documentació requerida al Departament de Participació Ciutadana, a la plaça de Santa Eulàlia, en horari de 9 a 14 hores.

Les carrosses participants no poden tenir dimensions superiors a 16 metres de llarg, 2,5 metres d'ample i 4 metres d'alt. Pel que fa a les comparses poden anar acompanyades de vehicles petits (turismes i altres vehicles de dues o tres rodes).

Els participants han de tenir cura que es compleixin aquestes Bases i atendre les indicacions de l'organització, la qual cosa podria suposar l'obligació d'abandonar la desfilada i/o la seva desqualificació del concurs.

Poden optar als premis les carrosses i comparses degudament inscrites i que compleixin les Bases. El jurat estarà ubicat a la plaça del Mercat i lliurarà els premis el mateix dia una vegada finalitzada la desfilada.

S'atorgaran quatre premis a les carrosses i altres quatre premis a les comparses. Les categories són les següents: carrossa o comparsa més elaborada, carrossa o comparsa més reivindicativa, carrossa o comparsa més original i carrossa o comparsa més engrescadora. Es valoraran criteris com la qualitat artística de la decoració, l'ambientació, l'animació, la incorporació de música en viu, l'originalitat, la creativitat, l'humor, la crítica, la ironia, la sàtira, la participació i la interacció amb el públic.

Pel que fa als premis hi haurà diners, inscripcions gratuïtes a alguns dels tallers dels casals de barri, abonaments per a aparcaments municipals i per a l'Empresa Municipal de Transports, entrades gratuïtes per als teatres municipals o bons per a ús de les instal·lacions esportives de l'Institut Municipal de l'Esport.

Data darrera modificació: 7 de febrer de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226