Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Un total de 295 aspirants accedeixen a les proves teòriques de Policia Local

24 de gener de 2020

Es disputaran 101 places de Policia, un 40 per cent de les quals s'han reservat per a dones

Dels 295 aspirants a les proves teòriques, 53 són dones, la qual cosa representa un 21 per cent del total

Palma, 25 de febrer.- Un total de 296 persones estan convocades a les proves teòriques per accedir a les 101 places de Policia Local, que es duran a terme el proper 8 de febrer a la Universitat de les Illes Balears. 

Les proves físiques realitzades el passat 16 i 17 de gener al poliesportiu de Son Moix varen donar un resultat de 177 aspirants aptes i 101 no aptes. Per altre banda, un total de 118 aspirants més no les realitzaren per estar exempts de les proves físiques i realitzaran directament a les teòriques. 

Les proves físiques varen constar de 4 exercicis, tres dels quals (habilitats, barres i resistència) es dugueren a terme al velòdrom de Son Moix i una a la piscina. El passat 23 d'octubre, un cop finalitzat el termini de sol·licituds, 426 persones es varen inscriure a la convocatòria de 101 places de Policia Local impulsada per l'Ajuntament de Palma.

 En aquesta convocatòria per primera vegada es reserven un 40 per cent de les places a dones, en compliment del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma. Dels 295 aspirants a les proves teòriques, 53 són dones, la qual cosa representa un 21 per cent del total.

Data darrera modificació: 24 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226