Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Es posen a la venda els abonaments i les entrades del Jazz Palma Festival 2020

24 de gener de 2020

Hi haurà abonament complet, abonament parcial, entrades per a concerts grans, dobles i senzills.

 

Palma, 23 de gener de 2020. Els abonaments i les entrades del Jazz Palma Festival 2020 es posaran a la venda divendres 24 de gener. Per a aquesta edició hi haurà dos tipus d'abonaments i entrades, amb el preu adaptat segons els concerts.

 

Pel que fa als abonaments, hi haurà l'abonament total del Festival, que inclourà tots els concerts per 140 €, la qual cosa suposa un estalvi del 20% del total per separat. Pel que fa a l'abonament parcial, tindrà un cost de 50 €  (les entrades per separat valdrien 65 €), i inclou un concert gran (Jorge Pardo, Kenny Garret o Avishai Cohen), un concert doble (Giulia Valle i Kontxi Lorente; José Carra i Pere Bujosa, o Kora Jazz Trio i Gnawa Kollective) i un concert senzill (Taho o Manel Camp), i es podrà adquirir a través del web www.palmacultura.cat.

 

Pel que fa a les entrades, tindran tres preus, seguint la tipologia de concerts prevists. Quant a les dels concerts grans, el de Kenny Garret tindrà un preu de 30 €, anticipada, i de 35 € a taquilla; Qaunt al de Jorge Pardo, el preu oscil·larà entre els 20 i els 35 € segons la localitat. Per la seva banda, les entrades per a Avishai Cohen tindran un preu de 8 a 35 €, en funció de la localitat del Teatre Principal. Respecte dels concerts dobles (Giulia Valle i Kontxi Lorente; José Carra i Pere Bujosa, o Kora Jazz Trio i Gnawa Kollective) el preu serà 18 €, anticipada, i 20 € a taquilla; els concerts senzills (Taho o Manel Camp) tindran un preu de 12 €, anticipada, i 15 € a taquilla.

 

Les entradesdels concerts que es realitzen als Teatres Municipals es podran adquirir a través de www.palmacultura.cat i al Teatre Municipal Mar i Terra, de dimecres a divendres, de 16.30 a 21.30 h, i a la taquilla del Teatre Municipal Xesc Forteza una hora abans de cada espectacle. Pel que fa als espectacles que es realitzen als teatres municipals, s'aplicaran els descomptes habituals establerts per a diferents col·lectius.

 

Les entrades per al concert de Jorge Pardo a Es Gremi es podran adquirir a: www.esgremi.com, Es Gremi, Discos OH!, Baba Inca i Baba Manacor i La Familia.

 

Finalment, les entrades per al concert d'Avishai Cohen es poden adquirir a través de www.teatreprincipal.com  a la taquilla del Teatre Principal, de dimecres a dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenges, festius i altres dies amb funció: 1 hora abans de l'inici de l'espectacle

 

Data darrera modificació: 24 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226