Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Avui han començat al Poliesportiu de Son Moix les proves físiques d'accés per a la convocatòria de 101 places de Policia Local

16 de gener de 2020

La tinenta de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, i l'intendent cap de la Policia de Palma, José Luis Carque, han visitat l'operatiu encarregat de les proves.

Palma, 16 de gener de 2020.- El Poliesportiu de Son Moix ha acollit avui matí les proves físiques que formen part del procés d'oposició per a accedir a les 101 places de Policia Local que  ha convocat l'Ajuntament de Palma.

Les proves físiques, que es duran a terme entre avui i demà, examinen els candidats per ordre d'edat, de menor a major, en diversos torns, i consten de quatre exercicis, tres dels quals es duen a terme al velòdrom i un a la piscina. El primer exercici és d'habilitats, el segon és de barres i resistència, el tercer consisteix en córrer un quilòmetre i el quart és de natació.

Avui matí la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, acompanyada per l'intendent cap de la Policia de Palma, José Luis Carque, han visitat les instal·lacions municipals i han saludat tot l'operatiu encarregat de dirigir,vigilar, organitzar i examinar les proves.

En concret, estaven convocats a les proves físiques un total de 279 aspirants, dels quals 220 són homes i 60 dones. Cal recordar que en aquesta convocatòria per primera vegada s'han reservat un 40% de les places a dones, en compliment del Pla d'igualtat de l'Ajuntament de Palma.

Les persones que superin les proves físiques hauran de fer les proves teòriques durant el pròxim mes de febrer.

Data darrera modificació: 17 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226