Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La Policia de Palma torna a Son Gotleu

15 de gener de 2020

Aquesta setmana ha començat el trasllat d'efectius i de material tècnic a la Comissaria del Districte Est, ubicada al barri de Son Gotleu, que romania tancada des de l'incendi de novembre de 2018.

Joana Adrover: "La Comissaria de Son Gotleu podrà tornar a oferir el servei de policia de proximitat que demanen els veïns i les veïnes".

Palma, 15 de gener de 2020. Des d'aquesta setmana, els policies tutors i una primera dotació d'agents de policia comunitària del Districte 6 fan feina físicament a les instal·lacions de la Comissaria de Policia del Districte Est, ubicada a Son Gotleu.

Aquestes instal·lacions han estat completament rehabilitades i se n'han millorat les mesures de seguretat. Cal recordar que aquesta instal·lació romania tancada des del 5 de novembre de 2018 a causa d'un incendi que va calcinar 6 cotxes de policia i 25 motos. El sinistre obligà a traslladar tot el servei policial del Districte a la Comissaria Centre.

A la primera fase del trasllat, que s'està duent a terme aquests dies, es restituirà el mobiliari, les dotacions i els equips informàtics que es varen haver de retirar a causa de l'incendi. La reincorporació dels agents de policia comunitària es farà de manera progressiva durant les pròximes setmanes.  

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, ha destacat el fet que la Policia Local "torni a Son Gotleu un any i dos mesos després" i ha recordat que el retorn al barri "és molt necessari". També ha manifestat que, un cop recuperada la normalitat,"la Comissaria de Son Gotleu podrà tornar a donar el servei de policia de proximitat que demanen veïns i veïnes".

Data darrera modificació: 16 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226