Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Avui s'han incorporat a l'SMAP els 12 nous treballadors que faran feina amb el nou sistema de telegestió

14 de gener de 2020

 A partir del mes de febrer, una vegada realitzada la formació, el control, la gestió i l'atenció als usuaris de la xarxa d'aparcaments es faran des d'una única sala de control, monitoritzada 24 hores 365 dies a l'any.

Palma, 14 de gener de 2020. Avui s'han incorporat a la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes SA (SMAP) els 12 nous treballadors amb els quals es podrà implantar en dues fases la telegestió a tota la xarxa d'aparcaments de l'SMAP.

Durant aquest pròxim mes els nous treballadors realitzaran un curs de formació per a conèixer a fons totes les instal·lacions i els sistemes de programari i maquinari dels aparcaments. La previsió és que el mes de febrer els aparcaments Comtat del Rosselló, Santa Pagesa, Comte d'Empúries i Manacor ja funcionin amb aquest nou sistema, i que, en una segona fase, incorporin la telegestió Via Roma, Antoni Maura, Plaça Major i  Marquès de la Sénia.

El sistema de telegestió ha suposat una inversió de 203.324 €, que ha permès instal·lar una sala de control a les oficines de l'SMAP i equips d'intercomunicació  amb els aparcaments. Aquest nou sistema de gestió, unit a la subrogació dels 28 treballadors que fan feina a les cabines de control, permetrà millorar l'assistència als usuaris.

Així, dos treballadors monitoritzaran l'estat de les instal·lacions 365 dies a l'any durant 24 hores des d'un mateix espai. Es podrà visualitzar l'estat de les instal·lacions en temps real i oferir una assistència unificada als usuaris.

Data darrera modificació: 15 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226