Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Avui s'han incorporat a l'SMAP els 12 nous treballadors que faran feina amb el nou sistema de telegestió

14 de gener de 2020

 A partir del mes de febrer, una vegada realitzada la formació, el control, la gestió i l'atenció als usuaris de la xarxa d'aparcaments es faran des d'una única sala de control, monitoritzada 24 hores 365 dies a l'any.

Palma, 14 de gener de 2020. Avui s'han incorporat a la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes SA (SMAP) els 12 nous treballadors amb els quals es podrà implantar en dues fases la telegestió a tota la xarxa d'aparcaments de l'SMAP.

Durant aquest pròxim mes els nous treballadors realitzaran un curs de formació per a conèixer a fons totes les instal·lacions i els sistemes de programari i maquinari dels aparcaments. La previsió és que el mes de febrer els aparcaments Comtat del Rosselló, Santa Pagesa, Comte d'Empúries i Manacor ja funcionin amb aquest nou sistema, i que, en una segona fase, incorporin la telegestió Via Roma, Antoni Maura, Plaça Major i  Marquès de la Sénia.

El sistema de telegestió ha suposat una inversió de 203.324 €, que ha permès instal·lar una sala de control a les oficines de l'SMAP i equips d'intercomunicació  amb els aparcaments. Aquest nou sistema de gestió, unit a la subrogació dels 28 treballadors que fan feina a les cabines de control, permetrà millorar l'assistència als usuaris.

Així, dos treballadors monitoritzaran l'estat de les instal·lacions 365 dies a l'any durant 24 hores des d'un mateix espai. Es podrà visualitzar l'estat de les instal·lacions en temps real i oferir una assistència unificada als usuaris.

Data darrera modificació: 15 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226