Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament adequa l'esplanada ubicada davant el camp de futbol del Rafal i hi habilita un espai per a aparcament

13 de gener de 2020

L'Àrea d'Infraestructures inicia una intervenció que suposa una inversió de 30.000 euros i que ha estat llargament reivindicada pel Districte Llevant.

Palma, 10 de gener de 2019. L'Àrea d'Infraestructures ha començat a adequar l'esplanada ubicada davant la sortida del camp de futbol del Rafal. Aquesta actuació suposa una inversió de 30.000 euros i quedarà enllestida d'aquí a quinze dies. L'asfaltat d'aquest espai permetrà habilitar places d'aparcament en aquest indret.

Amb aquesta obra s'atén una petició del Districte Llevant, atès que aquest era un espai amb manca de manteniment on s'acumulava brutor, i tant els usuaris del camp de futbol com els veïns hi reivindicaven una intervenció.

Data darrera modificació: 14 de gener de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226