Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Tres passos per a vianants amb el lema "El que mata és la discriminació, no el VIH"

3 de desembre de 2019

Palma compta amb una comissió de seguiment de la Declaració de París, que té per objectiu unificar accions sota el lema "Trepitja l'estigma"

Palma, 3 de desembre de 2019.- Des d'avui els carrers de Palma ja compten amb tres passos per a vianants per a trepitjar l'estigma de la sida. Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament se suma a la campanya que té per objectiu treballar per a aconseguir la no discriminació de les persones que tenen VIH.

El batle de Palma, Jose Hila, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la regidora de Sanitat i Consum, Elena Navarro, i el director general de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Alberto Rosauro, han visitat avui el pas de vianants ubicat a la plaça del Rei Joan Carles I on es pot llegir "El que mata és la discriminació, no el VIH", un lema que forma part de la campanya "Trepitja l'estigma", impulsada de forma conjunta entre administracions i l'entitat ALAS.

Les inscripcions es fan a les voreres dels passos per a vianants que tenen molta afluència de persones perquè el missatge arribi a molta gent. Actualment aquest mateix missatge el trobàvem als passos per a vianants ubicats a avinguda d'Alexandre Rosselló, cantonada amb Bartomeu Ferrà, i al pas ubicat a l'avinguda d'Alemanya (davant els Instituts).

El batle ha destacat la necessitat de "fer costat a les entitats que treballen en aquesta malaltia. Com a govern municipal que creu en la Palma de drets volem estar al costat de les persones, hem de dir clarament que, encara avui, en alguns casos, hi ha discriminació per conviure amb el VIH i, a hores d'ara, això ha de desaparèixer del tot.

Cal recordar que Palma té una comissió de seguiment de la Declaració de París, integrada per responsables de diferents administracions i ALAS, que reconeix el rol de les ciutats en la lluita contra la sida i un espai de feina on es posa en comú la tasca de prevenció.

Data darrera modificació: 4 de desembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226