Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Torna "Palma, tot un centre de diversió"

2 de desembre de 2019

Palma, 2 de desembre de 2019.- L'Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, dona suport –un any més– a la campanya de dinamització comercial "Palma, tot un centre de diversió", que promouen les patronals de comerç AFEDECO i PIMECO.

El batle de Palma, José Hila; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero; el president de PIMECO, Antoni Fuster, i el president d'AFEDECO, Antoni Gayà, han visitat avui les atraccions de la plaça d'Espanya per a veure com s'està desenvolupant la campanya.

El batle ha destacat el suport del consistori: "Són iniciatives que dinamitzen Palma aquests dies tan especials, que complementen els mercats de Nadal i l'enllumenat nadalenc fent que la ciutat sigui més viva. Com Ajuntament creim en el petit comerç, un comerç de proximitat que genera activitat econòmica i llocs de feina".

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, "per a l'Ajuntament aquesta campanya és d'interès general, i per això des de PalmaActiva feim tots els tràmits necessaris perquè totes les activitats puguin tenir el seu espai". Rodrigo Romero ha afegit que "aquesta campanya és molt útil, ja que les atraccions fan que la gent vagi al centre de Palma, la qual cosa és positiva per al petit comerç, que alhora veu com s'incrementen les seves vendes". Romero ha explicat que enguany s'ha modificat el recorregut del trenet que va per la zona de l'Eixample, a petició de les patronals: "El motiu és atendre la demanda dels comerços d'aquella zona perquè fins ara no els arribava; d'aquesta manera la ruta del trenet es fa més oberta i acull una major representació de comerços".

L'objectiu de "Palma, tot un centre de diversió" és potenciar l'activitat comercial durant l'època de Nadal i Reis. Per a això, les patronals del sector organitzen un programa d'activitats variades i atractives per a tota la família. "Volem que la gent gaudeixi de la nostra ciutat a través dels nostres comerços, passejant i comprant es fa ciutat", afirmen des de les patronals. Els clients dels comerços adherits podran gaudir de la campanya entre el 21 de novembre i el 7 de gener.

Data darrera modificació: 3 de desembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226