Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La façana de Cort llueix el llaç vermell per a visibilitzar la lluita contra l'estigma de la SIDA

29 de novembre de 2019

Palma compta amb una taula de seguiment de la Declaració de París per a posar en comú la feina de prevenció amb les entitats

Palma, 29 de novembre.- El batle de Palma, Jose Hila, acompanyat dels regidors i regidores de la corporació i dels membres de Taula per la sida han penjat avui a la façana de Cort la llaçada vermella de lluita contra la sida amb motiu de la celebració diumenge, dia 1 de desembre, del Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

La regidora de Feminisme, Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha recordat que Palma compta amb una comissió de seguiment de la Declaració de París, que fou aprovada per unanimitat al Ple de setembre de 2018 i que reconeix el rol de les ciutats en la lluita contra la sida i insta les administracions a prendre mesures per a posar fi a aquesta epidèmia. "Tenim una taula de feina on volem posar en comú la feina de prevenció i que tots duim en comú; durem a terme accions sota el lema 'Trepitja l'estigma' per a visibilitzar que molta gent necessita un espai d'acollida dins les institucions per a lluitar contra l'estigma i en favor de la salut".

El president de l'associació ALAS, Joan Lluís Llull, ha recordat els actes que es duran a terme enguany i ha recordat que l'objectiu de la Declaració de París és que l'any 2030 hi hagi un 95% de persones diagnosticades i 0% d'estigma.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226