Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament aprova la dotació de 20 cotxes, 15 bicis elèctriques i 50 guardapits antibales a la Policia Local

27 de novembre de 2019

Adrover: "Iniciam el camí de renovació de la flota i de millora dels recursos de la Policia"

Palma, 27 de novembre de 2019.- La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat els plecs per al contracte de subministrament de 20 vehicles de patrulla, 15 bicicletes elèctriques i 50 guardapits de protecció a la Policia Local per valor de 842.000 euros

Amb aquest primer lot, que està finançat pel romanent dels pressuposts de 2018, el consistori dona resposta a les necessitats que tenen els agents policials per a millorar el servei a la ciutadania.

En primer lloc, l'Ajuntament afronta la primera fase de la renovació de la flota de Policia, i té com a objecte l'adquisició de 20 vehicles i la seva transformació en cotxes de patrulla. El contracte es divideix en dos lots de 10 vehicles, un dels quals s'adaptarà per a la conducció de detinguts.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha explicat que avui s'ha "iniciat el camí per a la renovació de la flota de vehicles de la Policia Local" per a poder substituir, de manera urgent, aquells que es varen incorporar a la flota de Policia Local abans de 2004.

El pressupost del contracte de renovació de vehicles de patrulla és de 750.000 euros, provinents del romanent de 2018.

La Junta de Govern també ha aprovat la licitació de 47.000 euros per a adquirir 15 bicicletes elèctriques. Adrover ha puntualitzat que aquest contracte té com a objectiu dotar de vehicles de patrulla "la policia de barri" apostant per unes bicicletes "que aporten potència extra al pedaleig i són ecològicament sostenibles".

Així mateix s'ha aprovat la licitació del contracte de 45.000 euros per a adquirir 50 guardapits antibales, antiganivet i antipunxó per a fer front a possibles situacions de risc, tot recordant que Palma està en alerta IV plus antiterrorista.

Data darrera modificació: 28 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226