Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Finalitza "Palma Joves Qualificats 2018", programa mitjançant el qual PalmaActiva ha ofert una oportunitat de feina a 27 joves durant 12 mesos

7 de novembre de 2019

Aquest projecte d'inserció laboral compta amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE)

Palma, 7 de novembre de 2019.- Avui dijous ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament de Palma l'acte de comiat de les persones que han treballat al consistori mitjançant "Palma Joves Qualificats 2018". Gràcies a aquest programa d'inserció laboral, 27 joves han pogut fer feina durant un any a l'Ajuntament de Palma contractades per PalmaActiva. El batle de Palma, José Hila, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, han donat les gràcies als joves per la seva feina i els han desitjat sort en el seu futur laboral.

El programa "SOIB Jove - Qualificats Entitats Locals 2018" està cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial. El pressupost del projecte és de 779.542,48 euros.

Aquesta iniciativa del SOIB, i que coordina PalmaActiva a l'Ajuntament de Palma, dona una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o formació professional de grau superior. A més de la titulació, per a participar en el programa s'han de tenir entre 18 i 29 anys i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests 27 joves han tingut un contracte de pràctiques a jornada completa. Quatre d'ells han trobat feina durant el programa.

Algunes de les feines que s'han fet gràcies a "Palma Joves Qualificats 2018" són:

  • Col·laborar en les campanyes d'impuls al petit comerç de Palma
  • Realitzar una campanya de comunicació a Batlia i Infraestructures
  • Fer feina per a crear un observatori turístic de Palma
  • Programar una nova fase de la campanya "No i punt"
  • Estudiar situacions en les quals es detecten possibles casos de la síndrome de Diògenes
  • Controlar el desenvolupament d'espècies autòctones i endèmiques al bosc de Bellver, Son Quint i el Carnatge.
  • Fer feina a la campanya de subvencions per al petit comerç
  • Impulsar la segona edició del projecte "Comerç i Escola"
  • Fer una diagnosi dels habitatges gestionats pel Patronat Municipal de l'Habitatge i de Rehabilitació de Barris.
  • Realitzar un inventari dels equips industrials de l'IME.

El batle de Palma, José Hila, ha destacat avui el valor afegit que suposa per a l'Ajuntament de Palma la incorporació de joves que han obtingut les seves titulacions recentment, ja que aporten coneixements actualitzats als projectes en els quals treballen.

Per la seva part, el regidor Rodrigo Romero ha agraït que des del SOIB es duguin a terme aquests programes socials, als quals s'està adherint PalmaActiva perquè són "molt beneficiosos" per a la ciutadania i per a Palma. "Aquesta és la tercera edició de SOIB Joves Qualificats en la qual participam, repetim perquè és un programa molt profitós i una molt bona oportunitat per a les persones que poden tenir la seva primera experiència laboral".

El batle i el regidor han volgut agrair la col·laboració a totes les àrees de l'Ajuntament que participen en el programa, ja que sense ells "no seria possible aquest projecte".

A l'acte també hi han intervingut els participants Lluís Estopa, Iván Cortés, Lydia Isabel Merino i Mateu Sorell, que han destacat que aquesta experiència ha estat molt positiva tant en el pla laboral com en el personal.

Han assistit a l'acte la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover; la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas; el coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació, Miquel Capó; i la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón.

Data darrera modificació: 8 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226