Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament reforça el programa d'activitats del 25N

7 de novembre de 2019

Teatre, tallers, cursos i instal·lacions artístiques per a commemorar el Dia Internacional per l'Eliminació de les Violències envers les dones

Els actes tindran lloc des de dissabte que ve fins al 29 de novembre

Vivas: "hem augmentat el pressupost i les activitats perquè els atacs contra les dones també ho han fet"

Palma, 7 de novembre de 2019.- La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha presentat avui el programa d'actes organitzats per l'Ajuntament de Palma amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de les Violències envers les dones, que se celebrarà el pròxim 25 de novembre.

Les activitats comencen aquest dissabte i es perllongaran fins dia 29 de novembre. L'Ajuntament destinarà 19.014,65 euros per al gruix dels actes programats. Això són gairebé vuit mil euros més que el 2018. Aquest increment pressupostari suposarà l'augment d'activitats respecte a l'any passat. L'objectiu del consistori és reforçar el programa del 25N per tal de combatre la violència envers les dones.

La regidora Sonia Vivas subratlla que enguany "volem posar l'accent en els homes. Els convidam a implicar-se en les mobilitzacions i en les activitats que hem organitzat, per tal que ens facin costat en aquesta lluita. El cartell que hem fet no inclou fotografies de dones ni missatges que responsabilitzin les víctimes. El que feim és demanar als homes valents la seva col·laboració perquè no permetin que altres homes agredeixin amb qualsevol tipus de violència."

Entre les novetats destaca el paper de les xarxes socials en la violència envers les dones. Mitjançant les jornades "Violències masclistes i xarxes socials", que es faran al Centre Social Flassaders els dies 27 i 28 de novembre, s'abordarà el fenomen d'Internet i la desprotecció que tenen les dones davant els atacs masclistes.

El programa inclou una diada informativa als carrers de Palma, representacions teatrals entorn de la violència de gènere, tallers d'autodefensa feminista o una instal·lació artística, entre altres activitats.

Data darrera modificació: 8 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226