Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat realitza una "posada a punt" dels principals carrers del centre abans de Nadal

7 de novembre de 2019

Palma, 7 de novembre.- L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat està finalitzant aquests dies la campanya de reparacions de paviment prèvia a Nadal que es du a terme anualment als carrers més transitats del centre de Palma.

Així, entre octubre i novembre s'han completat diferents reparacions de voreres, rajoles i paviments a la plaça de Cort, la Rambla, el passeig de Sagrera, la plaça d'Espanya, la plaça Major, la plaça del Marquès del Palmer i el carrer de Sant Miquel. Així mateix, aquests dies s'ha netejat el mosaic de la font de la plaça de la Reina.

Al llarg d'aquest mes i durant els primers dies de desembre es preveu actuar a Jaume II, carrer del Sindicat i carrer dels Oms, així com al passeig del Born, on s'actuarà tant al paviment com en la millora de les jardineres.

Data darrera modificació: 8 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226