Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Marcos Cañabate assumirà la Direcció General de Govern Interior

6 de novembre de 2019

La Junta de Govern ha aprovat avui el seu nomenament

Palma, 6 de novembre de 2019.- La Junta de Govern ha aprovat avui el nomenament de Marcos Cañabate Figuerola com a director general de Govern Interior.

Nascut a Palma l'any 1978, Cañabate és llicenciat en dret per la Universitat de les Illes Balears, especialitzat en dret empresarial, i amb estudis superiors d'advocacia.

Té quinze anys d'experiència en el món associatiu empresarial, on ha desenvolupat diferents tasques de gerència i assessoria jurídica.

Els darrers quatre anys ha estat al capdavant de la gerència de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca.

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha destacat la seva experiència laboral amb un ampli coneixement de les normatives i ordenances municipals, el seu compromís amb la ciutat i el tarannà per a establir diàleg.

Data darrera modificació: 7 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226