Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Es reuneix el Consell Escolar Municipal de Palma

6 de novembre de 2019

Carrió ha explicat les principals línies de treball de la Regidoria

Carrió: "Estam treballant per a licitar i construir l'Escola Infantil de Son Gibert i dos centres més a finals de mandat"

Palma, 6 de novembre de 2019.- El Consell Escolar Municipal de Palma s'ha reunit per primera vegada en aquest nou mandat, en què el regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat les principals línies de treball de la Regidoria.

Carrió ha explicat que des de la Regidoria es vol donar resposta a les necessitats educatives de la ciutat. "Per això s'ha fet una revisió dels espais educatius i els solars disponibles i es treballa amb la Conselleria d'Educació per a agilitzar la cessió de solars i els projectes de nova construcció i ampliació de centres a la ciutat".

Una altra de les prioritats de la Regidoria és treballar per la millora de l'educació de 0-3 anys a través del Patronat Municipal d'Escoles Infantils de Palma. Carrió ha afirmat que "hi ha una gran necessitat de places públiques de 0-3 a la ciutat i estam treballant per a licitar i construir l'Escola Infantil de Son Gibert i dos centres més a finals de mandat".

Carrió també ha reivindicat el paper de Palma com a agent educador potenciant el Projecte d'Escoles Obertes, el Servei d'Educació d'Adults, les activitats de Palma Educa i els cursos de català i d'alfabetització digital que ja està desenvolupant aquesta Regidoria per a millorar l'oferta socioeducativa als barris i pobles de Palma.

D'altra banda, com a Regidoria de Política Lingüística i Memòria de la Ciutat es posarà en marxa un Servei de Dinamització Lingüística que en aquests moments està en tramitació, així com diferents accions per a impulsar la Memòria de la Ciutat.

Al Ple del Consell Escolar també s'han tractat altres temes com la necessitat d'una escolarització equilibrada a la ciutat, la constitució d'un grup de treball sobre model escolar de la ciutat, la preocupació de les famílies respecte de la proliferació de cases d'apostes i publicitat, i altres temes que preocupen la comunitat educativa de Palma.

Data darrera modificació: 7 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226