Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

"El rotllo de Palma", al Quiosc de PalmaActiva

10 d'octubre de 2019

Palma, 10 d'octubre de 2019.- El Quiosc de PalmaActiva s'ha convertit els darrers dies en un centre artístic que acull "El rotllo de Palma", iniciativa promoguda per l'associació Arc Peace International. "El rotllo de Palma" és un projecte que lliga l'activitat artística desenvolupada per nins amb la promoció dels drets universals de la infància.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha pogut conèixer de primera mà aquesta iniciativa que es desenvolupa al Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l'Olivar, un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

"Volem que les nines i els nins s'expressin mitjançant l'art mostrant com se senten i com perceben i viuen la seva casa i ciutat", conten Oscar Margenet i Teresa Ruiz de Lobera. Segons expliquen, els passats mesos alumnes de diversos centres escolars de Palma han pintat aquest rotllo, que des del passat 30 de setembre i fins a aquest cap de setmana es pot veure al Quiosc de PalmaActiva. Segons l'artista i professora de pintura Teresa Ruiz de Lobera, "el rotllo permet als petits participar en una activitat engrescadora i alhora escoltar els seus sentiments i mirades envers el lloc on habiten; capturant aquests dibuixos el rotllo s'estira i ens dona als adults l'oportunitat de desenvolupar la nostra responsabilitat cap a ells i cap a la ciutat".

Arc Peace International és l'associació que organitza aquesta mostra. És una organització no governamental d'arquitectes, dissenyadors i urbanistes que defensa el respecte als drets humans i la justícia social, la participació ciutadana activa i un entorn ecològic i socialment sostenible. "Donam suport al projecte Palma-Rio 2002 i organitzam activitats amb l'alumnat de col·legis de Palma amb la intenció de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de vida urbana, tenint en compte en particular les persones més desprotegides. Feim feina per a reduir els cotxes particulars i perquè s'ampliïn els espais segurs per a vianants, ciclistes i mitjans no contaminants", explica Margenet. Aquesta organització intenta assolir aquests objectius mitjançant l'art, i amb aquesta finalitat aquests dies mostren la seva obra pictòrica al Quiosc de PalmaActiva els artistes plàstics Teresa Ruiz de Lobera, Isabel Boticario, Marita Cort i Emilio Pin.

Data darrera modificació: 11 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226