Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Xerrada oberta a UIB per a animar els estudiants a presentar-se a la convocatòria de places de Policia Local

9 d'octubre de 2019

Joana Maria Adrover: "Volem una Policia que sigui el reflex màxim de la societat"

Diferents ponents participaren en la xerrada oferint informació sobre el model de Policia Local, la gratificació personal de la feina i els avantatges que comporta

Palma, 8 d'octubre de 2019.- L'Ajuntament de Palma va organitzar ahir una xerrada informativa a la UIB sobre la nova convocatòria de places a la Policia Local. Fins al proper 24 d'octubre està obert el termini per a presentar-s'hi. La xerrada es va celebrar a la Sala de Graus de la Facultat de Dret i va reunir més de 25 alumnes, la meitat dones, interessats a convertir-se en nous i noves policies locals en el futur.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover; la coordinadora general de l'Àrea, Joana Maria Adillón; la major de la Policia Local, Antònia Barceló, i l'agent en actiu més veterana del cos municipal i membre de la primera promoció de dones a la Policia Local de l'any 1981, Isidra Escribano, participaren en la xerrada.

Així, les ponents explicaren el model de Policia Local, l'estructura del cos municipal i les seves competències, així com els avantatges de la feina de Policia, entre d'altres.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, va explicar als estudiants que, amb aquesta convocatòria de 101 places de Policia i la reserva del 40 per cent per a dones, l'Ajuntament vol que el cos municipal "sigui un reflex de la societat". També recordà que la major part dels nous agents "es volen destinar a policia de barri".

Adillón, per la seva banda, va animar als assistents a treballar a la nova Administració pública, que ha de ser "moderna, digitalitzada, flexible, diversa i oberta", així com a fer-se policies "pel fet de donar un servei públic i treballar per l'interès general, i pel fet també de treballar prop de casa".

La major Antònia Barceló va destacar alguns dels avantatges que té la feina de Policia Local, com és la conciliació "tant familiar com professional", la diversitat de tasques que existeixen dins el cos municipal, i la "gratificació constant que té la feina de proximitat amb els ciutadans".

Data darrera modificació: 10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226