Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Visita del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació al Centre d'Empreses de PalmaActiva

9 d'octubre de 2019

Palma, 9 d'octubre de 2019.- El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha visitat el Centre d'empreses de PalmaActiva, un espai format per 17 locals, 7 despatxos, un coworking i el Quiosc. Durant la visita, Romero, que ha estat acompanyat per l'equip directiu de PalmaActiva, ha pogut xerrar amb les persones emprenedores que fan feina al coworking i a alguns dels locals del Centre d'Empreses. "Aquestes trobades informals han estat molt interessants perquè ens han permès conèixer de primera mà la realitat d'aquestes empreses que comencen, hem pogut intercanviar impressions i prendre nota de les millores que ens han suggerit", diu el president de PalmaActiva.

Romero explica que seguint en la línia dels darrers anys, "els 17 locals i 7 despatxos que tenim estan ocupats al 100%, el que demostra que tant la situació com el preu que oferim és atractiu per a les empreses que comencen". "Vull animar els emprenedors a presentar sol·licituds per a poder instal·lar-se als nostres locals, despatxos i coworking, la llista d'espera per a accedir als locals i despatxos s'ordena per puntuació i gràcies a la rotació de les empreses estam oferint locals a més del 70% dels projectes que volen venir en un període inferior a 6 mesos", ha afegit el regidor.

Centre d'Empreses

El centre d'empreses de PalmaActiva està format per 17 locals a peu pla de carrer, 7 despatxos i un coworking amb 20 llocs de feina. Els principals avantatges del Centre d'Empreses de PalmaActiva són:

  • Preus competitius.
  • La seva ubicació al centre de Palma.
  • Els despatxos i coworking ofereixen serveis com Internet, neteja, climatització...
  • Possibilitats de col·laboració i networking entre empreses de diferents perfils.

Les sol·licituds per a instal·lar-se al Centre d'Empreses de PalmaActiva es poden presentar durant tot l'any en una convocatòria permanentment oberta que permet llista d'espera. Poden formar-ne part projectes empresarials sobre qualsevol activitat que sigui lícita i que siguin d'economia creativa.

Data darrera modificació: 10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226