Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La façana de Cort s'il·luminarà demà de blau amb motiu del Dia Mundial de la Dislèxia

9 d'octubre de 2019

L'Ajuntament se suma a la campanya de sensibilització #UnidosPorLaDislexia, de la Federació Espanyola de Dislèxia

Palma, 9 d'octubre de 2019.- La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà demà a les 19.40 hores de color blau turquesa amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Dislèxia, que se celebra el 10 d'octubre.

L'Ajuntament se suma així a la crida de la Federació Espanyola de Dislèxia (FEDIS) per a contribuir a donar visibilitat a aquesta dificultat específica de l'aprenentatge que, segons la FEDIS, afecta més del 10% de la població. A la campanya #UnidosPorLaDislexia, promoguda per la Federació, també s'hi han sumat els principals ajuntaments espanyols i el Congrés dels Diputats.

L'Assemblea General de la FEDIS va triar el color blau turquesa per a representar la causa de la dislèxia "per les seves connotacions positives per a les persones amb dislèxia, ja que promou la creativitat, la calma, la serenitat, la tranquil·litat i la relaxació".

Data darrera modificació: 10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226