Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El batle i el Ministeri per a la Transició Ecològica acorden donar prioritat a la nova depuradora

8 d'octubre de 2019

Hila s'ha reunit avui amb el secretari d'Estat de Medi Ambient, que s'ha compromès a assumir la construcció de la infraestructura

El Ministeri cercarà fons europeus per a poder finançar la nova depuradora

Madrid, 8 d'octubre de 2019.- El batle de Palma, Jose Hila, i el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal i president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, s'han reunit avui amb el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, al Ministeri per a la Transició Ecològica, a Madrid. Durant la trobada, s'ha donat resposta a les qüestions plantejades a la reunió que el batle i el regidor tingueren amb representants del Ministeri ara fa un mes. Així, el Ministeri s'ha compromès avui a prioritzar les obres de la nova depuradora, a assumir-ne la construcció i a cercar fons per al seu finançament.

"Sempre hem defensat la necessitat que Palma disposi d'una nova depuradora, i que, per a fer-ho, és imprescindible la participació activa del Ministeri", ha dit el batle. Hila ha remarcat "la bona voluntat" del Ministeri, que "donarà prioritat a unes obres que ens permetran acabar amb els vessaments".

Compromís del Ministeri

Així, el Ministeri s'ha compromès a donar preferència al projecte de la nova depuradora, tal com se li va traslladar des de l'Ajuntament, a més d'encarregar-se de la redacció del projecte executiu, amb la previsió que d'aquí a un any es poguessin licitar les obres. A més, també es farà càrrec de la construcció de la nova depuradora. Pel que fa al finançament, l'executiu estatal cercarà fons europeus per a poder dur a terme el projecte. "A partir d'aquí, seguirem negociant per a tancar el pressupost i la resta del finançament", ha afirmat el batle.

Data darrera modificació: 9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226