Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El Teatre de Barra arriba a la XV edició

8 d'octubre de 2019

Noguera: "El Teatre de Barra s'està convertint en una fita imprescindible de la ciutat, consolidada i esperada"

J. Matesanz: "El Teatre de Barra connecta l'oci, la cultura i la societat amb temes d'actualitat"

Aquesta edició es durà a terme a la barriada de Blanquerna, durant sis dijous dels mesos d'octubre i novembre

Palma, 8 d'octubre de 2019.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, l'organitzador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, i la gerent de Médicos del Mundo, Belén Matesanz, han presentat avui la XV edició del Teatre de Barra. El tema d'aquesta XV edició és "Veïns". Aquesta edició es durà a terme cada dijous a partir del 10 d'octubre i fins al 14 de novembre a 5 bars de la barriada del carrer de Blanquerna. Aquesta edició, per tant, s'amplia un dijous més de l'habitual en edicions anteriors. Els horaris de les funcions seran a les 20, 20.35, 21.10 i 21.45 hores.

Pel que fa a la gran final del Teatre de Barra d'enguany, es durà a terme el 16 de novembre al Teatre Municipal Mar i Terra a les 20 hores. Noguera ha explicat que "el Teatre de Barra s'està convertint en una fita imprescindible de la ciutat, consolidada i esperada". "Quan les institucions estaven en crisi i retallaven pressuposts de cultura, artistes, promotors, directors, varen cercar nous espais i el Teatre de Barra surt d'aquí". També ha explicat que el Teatre de Barra ha sabut dur les arts escèniques a la quotidianitat d'un bar i amb aquest format ha apropat aquesta disciplina a nous públics".

Per la seva banda, l'organitzador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, ha explicat que "El teatre de barra connecta l'oci, la cultura i la societat amb temes d'actualitat" ha afegit que "parlar dels veïns és parlar de qualsevol cosa, ja que es traslladen els problemes de tota una societat". La venda d'entrades es durà a terme a la llibreria Drac Màgic en el seu horari comercial, a l'Arribar (Ausiàs March, 27) de dimecres a diumenge de 10.30 a 14.30 hores i de dimarts a dissabte de 18 a 24 h. També, el dia de les funcions a partir de les 19 hores a l'Arribar. Les entrades tenen un preu de 3,5 €.

Data darrera modificació: 9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226