Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

PalmaEduca 2019-2020 oferirà 285 activitats

8 d'octubre de 2019

Carrió: "El nostre repte és aconseguir que Palma tingui un paper educador cada vegada més destacat per als nostres infants"

PalmaEduca ofereix aquest curs 285 activitats: 234 activitats van adreçades a l'alumnat mentre que 51 a altres entitats de la ciutat

Palma, 8 d'octubre de 2019.- El regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell, el director general d'Educació, Jaume Ribas, Jorge Argüello, d'Amics de sa Galera, i Amalia Losada, de Limud Mallorca, han presentat les activitats didàctiques que desenvoluparà PalmaEduca durant el curs 2019-2020. S'oferiran al voltant de 285 activitats, de les quals 234 aniran adreçades a l'alumnat de la ciutat i 51 a les associacions de mares i pares i altres entitats de la ciutat, que suposen un cost per a la Regidoria de 250.000 euros, sense comptar amb les activitats que realitzen directament les altres regidories.

Pel que fa al programa PalmaEduca 2018-2019 cal destacar que se n'han beneficiat més de 132.000 alumnes i s'han duit a terme més de 3.400 sessions. Les activitats més demandades aquest curs passat han estat "Món Miró", amb més de 5.000 alumnes el curs passat, les visites al castell de Bellver, amb més de 4.000 alumnes, les d'EMAYA, amb més de 3.000 alumnes a cadascuna, i les visites a Cort i Es Baluard amb més de 2.500 alumnes.

Carrió ha explicat també que "El programa PalmaEduca ofereix als nostres infants una oferta educativa clau en el seu desenvolupament i els ofereix unes activitats educatives de què no podrien gaudir d'altra manera".

Entre les novetats del curs, per a la Regidoria d'Educació hi ha les activitats que es realitzaran a Can Balaguer: "Sa Galera. Més de 4.000 anys d'història", que s'oferirà fins al gener, i "Visita Teatralitzada a Can Balaguer". Les altres novetats seran les realitzades per Limud Mallorca, la ruta guiada "Jueus, conversos xuetes a través dels calls de Palma" i "Coneixement i testimonis sobre el que va ser l'Holocaust", i les activitats amb l'entitat APAEMA, "Introdueix varietats locals al teu hort escolar. Taller de planter i sembra de llavors de les Illes Balears" i el "Tast de varietats locals. Taller de degustació de diferents fruits de varietats locals" per a donar impuls a l'agricultura de producte local.

D'altra banda, com a novetat, la Regidoria d'Educació, conjuntament amb la de Cultura, han anunciat algunes de les novetats didàctiques per a enguany i que pretenen anar ampliant en els pròxims anys:

  1. Mapa d'història de la ciutat (tots els centres de la ciutat ja en disposen)
  2. Nova guia didàctica del castell de Bellver, de Pau Marimon
  3. Palma i la novel·la negra (materials didàctics), de Sebastià Bennàssar

Data darrera modificació: 9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226