Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El batle convida Pimeco i Afedeco a participar en el procés per a decidir el futur de les galeries de la plaça Major

13 de setembre de 2019

Hila i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo A. Romero, s'han reunit amb les dues entitats per a explicar-los la situació de l'aparcament i de les galeries

L'objectiu és que abans que acabi l'any s'hagi tancat un projecte d'usos per a aquest espai

Palma, 13 de setembre de 2019.- El batle de Palma, Jose Hila, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo A. Romero, i altres membres de l'equip de govern s'han reunit avui amb representants d'Afedeco i Pimeco.

Durant la trobada s'ha explicat a ambdues entitats el procés de recuperació per part de l'Ajuntament de l'aparcament i les galeries de la plaça Major, a més de fer una convidada formal a Pimeco i Afedeco perquè participin en el futur de les galeries. Així, se'ls ha proposat que decideixin, juntament amb l'Ajuntament, un projecte compartit per al futur de les galeries.

El batle i el regidor han traslladat a Afedeco i Pimeco la situació de l'aparcament i de les galeries de la plaça Major, que des d'ahir depenen de l'Ajuntament, després que finalitzàs la concessió vigent durant els darrers 50 anys. Així, se'ls ha explicat que l'aparcament, que compta amb 667 places, funciona amb normalitat i que, des de la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes de Palma (SMAP) s'han projectat tot un seguit de millores. Així mateix se'ls ha traslladat que en relació als locals, els informes tècnics no avalaven la possibilitat d'una pròrroga en la concessió.

Data darrera modificació: 16 de setembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226