Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort licita les obres de la nova seu de l'IMI

12 de setembre de 2019

Truyol: "Recuperam un espai en desús per a apostar per la innovació"

García "El trasllat suposa una aposta clara per un nou model productiu"

Palma, 12 de setembre de 2019.- La regidora de Model de Ciutat, Habitatge i Sostenibilitat, Neus Truyol, i el regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García, han anunciat avui la sortida a licitació de l'adequació i condicionament del local municipal per a ubicar les oficines de l'IMI i la construcció d'una nova façana al local contigu al de les oficines.

Les noves oficines, situades al parc dels Ceibos, ocuparan un espai d'uns 1.500 metres quadrats i donaran cabuda al centenar de treballadors actuals de l'IMI, a més de la vintena de treballadors externs. També s'ha previst l'obertura d'una cafeteria, que tindrà una superfície d'uns 400 metres quadrats.

Truyol ha explicat que "aquesta actuació forma part del projecte de reconversió de la Façana Marítima com un espai econòmic i d'innovació de la ciutat" i ha afegit que "recuperam un espai en desús per a apostar per la innovació"

Per la seva banda, García ha destacat que "el trasllat suposa una aposta clara per un nou model productiu on es potenciïn realment la innovació i les noves tecnologies dotant-les de la infraestructura necessària per a afrontar els pròxims reptes de l'IMI". El regidor d'Economia, Hisenda i Innovació ha explicat que entre els reptes futurs destaca consolidar la xarxa smart wifi, la xarxa wifi turística pública gratuïta més gran d'Europa, desenvolupar un portal open data i desenvolupar una app mòbil on es puguin trobar tots els serveis de l'Ajuntament que actualment s'ofereixen a diferents aplicacions.

Aquestes noves oficines permetran unificar els diferents departaments de l'IMI com Cadastre, Cartografia o Informàtica, cosa que suposarà un servei molt més accessible i obert per a la ciutadania. A més s'estalviarà en lloguer de locals externs a l'Ajuntament i serà un edifici més eficient energèticament.

La licitació està penjada a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma, al Perfil del Contractant, i les empreses interessades poden presentar ofertes fins dia 23 de setembre a les 14 hores.

El pressupost inicial de la licitació és de 971.277,54 euros i es finançaran amb fons de capitalitat. Les obres tenen previst un termini de 6 mesos d'execució des de la signatura del contracte amb l'empresa adjudicatària. Per tant, al llarg del 2020 es realitzarà el trasllat a les noves dependències.

Data darrera modificació: 13 de setembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226