Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament de Palma denuncia el hackeig del seu compte oficial de twitter

14 d'agost de 2019

Palma,13 d'agost de 2019.- L'Ajuntament de Palma ha denunciat a la Brigada d'Investigacions Tecnològiques de la Policia Nacionalde Palma el hackeig del compte oficial del consistori a twitter @ajuntpalma, que s'ha produït entre les 11.30 i les 12.30 h d'avui.

El director general de Comunicació, Josep Alcover, i altres membres del Gabinet de Comunicació s'han desplaçat a les instal·lacions de la Policia Nacional per a interposar la denúncia, on es posa en coneixement de la Policia tant la usurpació del compte municipal de twitter com el greu contingut dels tweets que s'han publicat, amb insults i amenaces personals contra membres del consistori palmesà, especialment el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, AntoniNoguera, i la seva família.

L'Ajuntament de Palma vol condemnar amb tota contundència no només la usurpació il·legal d'aquest compte de twitter, sinó també les greus amenaces proferides contra representants públics.

El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament també s'ha posat en contacte amb l'empresaTwitter, i ha seguit tant les seves indicacions com les de la Policia Nacional per tal de recuperar la normalitat a les xarxes socials municipals i esbrinar l'autoria d'aquests fets. L'Ajuntament vol agrair la bona disposició que han mostrat tant la Brigada d'Investigacions Tecnològiques de la Policia Nacional de Palma com l'empresa Twitter per a recuperar el compte de l'Ajuntament.

Ales 12.30 h ja s'ha aconseguit recuperar el compte oficial del l'Ajuntament, amb tots els continguts històrics anteriors i els seguidors, si bé en aquest moment s'està pendent de recuperar el nom d'usuari original @ajuntpalma. En aquests moments, el compte oficial du uel nom d'@ajuntpalma_.

Es dona la circumstància que durant aquest mes d'agost altres ajuntaments comValència, Pamplona, Berga o Albacete també han patit el hackeig dels seus comptes oficials, de característiques molt similars al de Palma, amb continguts d'amenaces contra representants públics, com els batles d'aquestes localitats.

Data darrera modificació: 16 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226